РІЗДВЯНИЙ РОЗДУМ-ПРИВІТАННЯ ЛЮДЯМ ДОБРОЇ ВОЛІ УКРАЇНИ від ГО «Християнський Фронт»

РІЗДВЯНИЙ РОЗДУМ-ПРИВІТАННЯ ЛЮДЯМ ДОБРОЇ ВОЛІ УКРАЇНИ
від ГО «Християнський Фронт»
Христос народився!
Славімо Його!
Богом благословена людина, возлюблений Господом революціонер, сьогодні ми згадуємо про Радість, яка стала для всіх людей, для всіх народів!
«Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь. А ось вам ознака: Дитину сповиту ви знайдете, що в яслах лежатиме.» (Від Луки 2:11,12)
Відбулося дійсно Чудо!!!
Чудо полягає у тому, що Бог прийшов до людей у людській подобі для того, щоб показати, що Він не цурається народу, хоче бути там де ми — люди!
Сьогодні люди нашої країни стоять на Майдані та на інших площах різних міст нашої країни… як і колись у сиву давнину, коли Господь прийшов до простих людей, явив себе в яслах, показав Себе звичайним пастухам; так і сьогодні Господь приходить до нас простих і вчених, бідних та заможних, щоб нагадати, що Він прийшов благовістити бідним та вбогим!
«Блаженні вбогі духом, бо їхнєє Царство Небесне.» (Від Матвія 5:3)
«На Мені Дух Господній, бо Мене Він помазав, щоб Добру Новину звіщати вбогим. Послав Він Мене проповідувати полоненим визволення, а незрячим прозріння, відпустити на волю помучених…» (Від Луки 4:18)
Хто б ти не був, поки ти не відчуєш свою вбогість перед Богом, ти не почуєш Добру Звістку в своєму серці! Добру Звістку про спасіння! Це головний духовний аспект Його народження!

Якщо Христос прийшов до бідних та вбогих і починає Свою проповідь зі згадування про них, то й ми повинні бачити навколо себе людей більш нужденних ніж ми, та допомагати їм в їх скрутному становищі, являючи цим Живого Христа!
В цьому вбачається один із соціальних аспектів Його приходу, який постійно продовжується!

Сьогодні, також, як ніколи, звучить до нас і суспільно-політичний аспект Його народження! Враховуючи, що Бог там де люди, Він єси серед синів та доньок нашої України, які в мирному протесті, в пошуках правди вийшли на вулиці. «Блаженні голодні та спрагнені правди, бо вони нагодовані будуть.» (Від Матвія 5:6)… Жага справедливості, правди, поваги до людини, до її Гідності — це Богом закладені людські якості! «І сказав Бог: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою» (Буття 1:26).
Це те що породило Революцію Гідності 2013-2014 рр.

Бог прийшов до нас 2000 років тому не для того, щоб просто завітати у гості, а для того, щоб ВИРІШИТИ НАШІ ПРОБЛЕМИ, навіть цінною ВЛАСНОГО ЖИТТЯ! Ось приклад Істинного Пастиря!
Бог знає добре нас, знає наші проблеми!
«Ти, Господи, знавче всіх сердець» (Дії Апостолів 1:24)
У Нього є план твого особистого Спасіння!
У Нього є план Спасіння нашої України!
Спасемось ми — спасеться Україна!

Поки що опозиція не запропонувала нам конкретного плану дій, у Бога він вже давно є (для тебе, для всієї України), і складається він з 3ьох пунктів.
Бог розуміє, що поки не змінимось ми самі, зміна керманичів ні до чого не призведе, якщо навіть ми створимо реальні важелі контролю та підзвітності обраної влади…
Починаємо з початку, тобто з себе!..

План дій від Ісуса Христа:
1. Покайся сам і через твоє навернення до Бога спасеться вся твоя сім’я!!!
«Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасенний ти сам та твій дім.» (Дії Апостолів 16:31)

2. Після того, як звільнишся від гріха ти сам — можеш прикладати зусилля, з Божою допомогою, до зміни суспільства, в першу чергу, через молитву! Ти можеш клопотати перед Богом за Україну!
«Перш над усе я благаю чинити молитви, благання, прохання, подяки за всіх людей, за царів та за всіх, хто при владі, щоб могли ми провадити тихе й мирне життя!» (1 Тимофію 2:1,2)
В першу чергу молись за всіх людей, щоб Бог навернув їх до Себе, дав покаяння, мудрості, щоб вони могли стати справжніми гідними господарями своєї землі!!!
Після цього Слово Боже говорить, щоб ми молились за тих, хто при владі, щоб Бог також навернув їх до правди і вони виконували волю Його, а не правили за власним свавіллям, не чинили по своїй людській гріховній жадобі!

3. Почни робити ПРАКТИЧНІ КРОКИ по преображенню нашого суспільства!!!
а. Чини правильно сам (починай з себе)!
«Отож, ти, що іншого навчаєш, себе самого не вчиш! Проповідуєш не красти, а сам крадеш! Наказуючи не чинити перелюбу, чиниш перелюб! Гидуючи ідолами, чиниш святокрадство!» (До Римлян 2:21,22)
б. Сій сім’я нової поведінки навколо себе!
«Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі.» (Від Матвія 5:16)
в. Не тільки сам не роби негідних справ, але, КРАЩЕ, давай відсіч всякому злу, яке чиниться навколо тебе!!!
«І не беріть участи в неплідних ділах темряви, а краще й докоряйте.» (До Ефесян 5:11)

Виконання поетапно цих кроків дасть змогу тобі змінитись самому й змінювати суспільство! Таке Гідне суспільство, якого будуть гідні найкращі люди, що зможуть за нашою згодою увійти до влади!
«In hoc signo vinces!» З цим ПЕРЕМОЖЕШ!
Революція Гідності з благословенними Богом людьми приречена на перемогу!

«Христос рождається!»

  • amazonS3_cache: a:5:{s:54:»//christianfront.group.ws/files/2014/01/x_32e856f4.jpg»;i:524;s:62:»//christianfront.group.ws/files/2014/01/x_32e856f4-150×150.jpg»;i:524;s:55:»//christianfront.group.ws/files/2014/01/x_32e856f4.jpg&»;a:1:{s:9:»timestamp»;i:1711565142;}s:52:»//cdn.group.ws/christianfront/2014/01/x_32e856f4.jpg»;i:524;s:60:»//cdn.group.ws/christianfront/2014/01/x_32e856f4-150×150.jpg»;i:524;}

Оставить комментарий

Please log in to leave a comment